Lepas satu... satu....

Assalamualaikum guyssss! Huhuhuhu, kalau ada yg perasan, aku ubah rupa blog ni lagi. Tp aku sendiri rasa mcm tak berapa nak lawa sgt rupa baru ni... tapi entah kenapa idea ni kering je takde rasa nak keluar pun T^T Haih... Huarghhhhhhhh! Mana idea aku hilang niii T^T Btw, nk edit kali ni mmg byk jgklah masalahnya. Idea takde membuatkan blog aku terbengkalai agak lama jugak. Plus kerajinan takde. Lps tu bila dah mula edit, entah kenapa text dkt blog aku ni semuanya tak jadi mcm yg aku nak. Dkt tmpt editing tu, bila preview jadi je post title, sidebar title, page text semua. Tp bila bukak blog, semua tak jadi. Lps tu aku buat mcm mana tah, dia dah jadi okay. Tp widget followers aku pulak problem. Lps tu aku cuba jelah delete kejap, ingat nak add balik, mana tau okay. Tapi last-2.... terus hilang. Bila add, tak boleh. Dia jadi mcm ni. (tgk apa yg ditulis tu)
Apa masalah diaaaaaa T^T Aku ni dahlah bukan pakar sgt pun dgn editing ni. Belajar-2 sendiri dri tuto blogger-2 lain je... Ada yg tau cara nak selesaikan tak? Urgent! Sgt-2 memerlukan pertolongan pakar blog ni. Hukhukhuk T^T

9 comments:

  1. Salam , fadh kena amek kat follower widget Kat page source ubah warna Kat situ. Nanti akak Cari balik link tutorialnya

    ReplyDelete
  2. http://gadissirama-rama.blogspot.my/2012/11/dapatkan-kod-followers-dengan-cara-mudah_12.html?m=1

    Semoga membantu. Akak nak explain xreti sgt

    ReplyDelete
  3. Leya pun kurang mahir bab ni. Nanti try lagi next time. Kot kot boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, okay leya. InsyaAllahh.... Harap okay cepatlah TvT

      Delete
  4. delete widgetnya, buat lagi
    tu lah yang korang tahu

    #tryspeakmalay ._.

    ReplyDelete