Simple. Haha

Assalamualaikum! Hey guys! Finally done edit dgn simplenya sbb tak taulah kenapa idea kering sgt. Dan Alhamdulillah jugak widget follower dah okay. Huhu. Header je yg aku lemah sikit nak mengedit ni. Selalu header lelawa tu semuanya org lain yg tlg buatkan. Hukhuk /sadis betul/ v.v Mmg simple sgt edit kali ni, tapi aku redha jelah. Huhu. Nak hidupkan kembali blog ni. Tapi T^T Tak tau kenapa kemalasan tu menjadi-jadi. Aku dok sibuk layan drama je... Nak menulis tu mcm takde kerajinan. Haishhhh! Geram betul! Huhu.

Btw, cuti 2 bulan. N aku bukanlah hanya melepak di rumah, tapi kerja dgn mak. Jaga kedai ^^ Kedai Halal Mart. Gilir-2 shift dgn adik aku. Pg aku jaga, ptg dia pulak. Hehe. Mmg tiap kali cuti sem pun aku tlg jaga kedai ni. Sekali dpt gaji. Huhu. Ada benda yg aku nak beli before masuk sem baru nnti! Harap-2nya tercapailah hajatku! Hohoho. Btw, blogger-blogger semua sihat? :) Aku alhamdulillah sihat! Lama rasa tak bw n aktif blog ni balik. I'm sorryyyyy! Huhuhuhu. I will try harder k! Fighting! Hahahhaha. Bg yg bercuti, manfaatkan cuti baik-baik! (me too) Bg yg tgh study, fighting! Kejayaan menunggu anda! Teruskan usaha! ^^ Btw, cuti aku habis hujung bulan 5. Bulan 6 masuk sem 3 dah, seram pulak nak dpt result sem 2 nnti. Huhu. Tak lama dah je ni... Nak masuk bulan 5 dah...

Ramadhan pun bakal menjelma tak lama lagi! Dah ready ke? Bg yg perempuan dah habis ganti puasa belum?! Hahhhh, kalau belum ganti cepat-cepattt! Susah nnti kalau dah terlambat TvT

Heee, okaylah! Byeeeee! Assalamualaikum! :3

12 comments:

  1. Replies
    1. Drama korea. Huhuhu. Banyakkkkk gaklah layan x3

      Delete
  2. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
  3. wah keje part time....gaji bape? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha... kerja dgn mak je pun >< Adalah gaji sikit.. Huhu

      Delete
  4. hai kak fadhi! :D baguslah follower widget tu da elok, hehe

    ReplyDelete
  5. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete
  6. jenuh nak ganti pose. banyak hari lg ni hahaha

    ReplyDelete