Cuti sem duaaaaaaaaaa! (:

Assalamualaikum! Hye bloggers! Finally, it is end of semester 2 for meeeeee! Heeee, so now kita cutilahhhh! >< Alhamdulillah dpt cuti 2 bulan :D Apa nak buat 2 bulan ni? Melepak? Hahahha, takdelah melepak sgt pun. Sbb aku kerja dgn mak aku. Jaga kedai ^^ N mak aku pun upah aku utk buat website kedai! Yeayyy ;) My fav lah kan bab-2 it ni! Hahahha. Harap hasilnya cantik dan bergunalah! ;) Kita cubalah kannn ><

Herm, alhamdulillah final sblm ni aku dpt buat n jwb dgn baik InsyaAllah... Semoga aku dan semua kawan-2 dapat result yg cemerlang dan gempak! Aminnnnn! n.n Yg dri U lain tgh exam tu, best of luck guys :) Bittaufiq wannajah! Selawat banyak-banyak! Semoga dipermudahkan ;) Yg dah cuti sem, manfaatkan cuti ni sebaiknya! Takmo lagha-2 sgt. Hahahaha. :*

Aku ingat nak tukar design blog niiiii! ^.< Mmg akan tukar! Tp bila nak mula edit tu x pasti lgi. Huhuhuhu. Tunggu jelah ek perubahannya! ;O Btw, aku tgh tak berapa nak sihat skrg ni. Batuk agak teruk jgk T^T Doakan aku cpt okay.... Huhuhuhu... Assalamualaikum... Annyeonggggggg~

6 comments:

  1. waa. mesti cantik website tuu.. buat & edit cecantik tau website tu and blog akak ni hehe.
    http://nnakhairudin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. InsyaAllah >< Tak tau lg hasilnya. Huhuhu

      Delete
  2. Replies
    1. Heee, tq! >< Tp nak tukar ni pun sbb mcm nak suasana barulah bila bukak blog ni kan. Huhuhu, takdelah mcm bosan sgt dgn design lama je x3

      Delete