BOSAN T_T tpi HEPY? :/

Assalamualaikum! :) Wokeyhh2!! Skarang niyhh Cuti Skolah kannn? :D Mesti ramai blik KAMPUNG! xpun ramai yg lepak2 or gi mne2 ngan FAMILY or KAWAN kann? Hermm,, aku jgk x terkecuali.. Aku blik KAMPUNG! :) Jumpe SEPUPU! haha,, Tpi...... BOSAN.. :( Coz xgi mne2 pun,, Bosan sgt2lahh! Disebabkan bosan,, aku dgr lagu.. buat skit2 HomeWork yg aku bwk,, or tgk CD..! But aku tetap hepy.. coz dpt jumpe SEPUPU akuu! :D Haha,, Senget -,- Nevermind! Hermmm,,! But! Cuti panjang2 niyhh jglahh CIKGU nak bgi kite x ENJOY! Habes Berlambak dye kasik keje rumah! Adoi~! T_T Haha,, aku x siapkan lagi pun! Slalu buat keje LAST MINUTE! Aiseyhh~! Teruk arhh kau niyhh FADHI! nnti dahh x siap,, mula arhh nak kelam kabut lahh..! Nak menangis lahh! -,- Salah kau sendiri! hehe.. okey guys! Kat kg niyhh aku dok umah sepupu.. n kat sini, aku ade gak blaja ngan dye,, mak dye ajar.. kat sini aku tau lahh cmne jadual blaja dye.. simple je sbnrnye,, Pagi 2 jam, Malam 2 jam.. Habes! Haha.. tpi dye bdk Account,, aku bdk SCIENCE,, so aku kenelahh lagi byk mase study dri kann? hehe... Insyaallah aku try utk berubah! Doakan aku tau! :)

K lahh..! Stop sini dulu! Bye! Assalamualaikum! :)

p/s: Malam niyhh makcik aku nak blanje makan! Mwuahahahah..! xP

4 comments:

  1. kalo bosan nape x ajak aje sepupu tu pegi jenjalan makan angin? hehe

    ReplyDelete
  2. Huhu,, kalo ajak pun nak pegi ngan ape kan? haha.. x kuar pun sbb byk homework! hehe,, mcm mak kasik je T_T *bdk skolahhh

    ReplyDelete
  3. ish2..jgn mlas2....bljar tau...hehe
    sama laa akak dlu pn last minute....

    ReplyDelete