Kawan Jadi Lawan?? :)

Assalamualaikum! First Of All, aku nak korank bace ayat niyh :) "SAHABAT YANG BAEK IALAH MEREKA YANG TAKKAN LUPEKAN KAWAN LAMA BILE JUMPA KAWAN BARU" Hermm,, Ape korank rase? Aku reka sendiri ayat tuhh, Sbb ape? Harhh,, Coz kali niyhh aku nak citer sal seseorang (!) Sape?
Hermm,, Dye niyh dulu KAWAN akuu ngan dak Lb's yg len.. But skarang aku x tau lahh still Friend Or da jadi ENEMIES? :-| Sbb ape? Sbb Its Such A Longgggg Time dye da x tegur aku ngan kwn2 aku yg len...
Semuanya bermula lps dye clash dgn bestfriend aku.. *Yes, Dye LELAKI(!) haha,, LAWAK =.= Dye CURANG ngan kwn aku uhh,, so kitorang suh arhh dye clash cpt2,, Da clash uhh dye minx maaf n then sejak dri tu dye JARANG sgt tegur kitorang n now langsung da xde tegur even Call or Chat? Beberape hari slps Clash tuhh boleh la Ok lagiii, chat n ade arhh call gakk.. But skarang, (Just Now!) aku komen arhh status kwn dye a.k.a kwn aku gakk,, n then dye tetibe ckp mcm niyhh "Kau Tak Tau, Diam" What The Heck lahh?! Aku tanye je punn,, yg dye nak marah2 aku uhh asal? Bengong punye mamat!
Kalau da x nak kwn ngan kitorang, ckp! xde ahh kitorang nak gi tegur2 kau lagiii! xde arhh kitorang still nak pikir2 sal kau! (KawanYgLupeKawan!) Menyampah akuu! -,-(!) Kau Add sume bdk2 kat skolah aku n kwn2 aku, n then kau tegur2 dyorang n then kau kate kau suke? Kau mmg KASANOVA la weyhh,, :D Sume pompuan kau nak rembat! Kononlahh kau kate: "Aku niyhh senang suke kat org" Arhh kau! Abes tuhh nnti WIFE kau pun tah2 MERANA? Yelahh! terpaksa kawen ngan kau yg MUDAH JATUH CINTA niyhh :D Gerenti beratur WIFE2 kau nnti kannn? haha,,
Kau Jumpe Yg Baru Kau Lupe Yg Lame,, (Org yg buat kau dpt kwn ngan yg len) Kau lupe kitorang, Langsung x tegur! Nak tanye kabar lagilahh jauh menyimpang! Asal Teruk sgt arhh?! Aku x kesah kau nak add ke,, nak kwn ke,, x kesah,, tpi pikir arhh gak perasaan kitorang... Aku x tau arhh kau ingat ke x kat kitorang,, jgnlahh kau sbnrnye ingat, tpi buat2 x ingat.. xpelahh weyhh... Sape arhh kitorang tok kau kann? :) *Bpk Gedik arhh ayat! ==''
Nway, Tanx Lahh KAWAN =)) Kau semakin DINGIN dgn kami :)



(AkuBenciKau? Maybe?? HAHAHA,,)

Dah! Bye! Assalamualaikum! :)
#Sory kalau kau terase,, x berniat pun nak saketkan hati kau,, just luahan perasaan dari seorang kwn :) Aku x doakan buruk2 pun utk kau,, ayat2 kat atas tuhh just kat atas tuhh je,, not kat tmpat2 laen.. *x phm? buat2 phm..! :D

Bye! Assalamualaikum! :)

12 comments:

  1. WEHH! sape ??? emm, dye kpel ngan spe dlu wei? jantan mne satu ni?? byk sgt dh bdk laki2 kt dlm grup ni yg kuar msok kot ? HAHAHA ;p pakwe spe dlu niiii? 8 best gle ayt ko psl bakal bini dye yg beratur2 2 .. :))
    -imah-

    ReplyDelete
  2. haha,,, imah! yg coup ngan iera tuhh lahh.. "Mat Klateeee tuuhhh
    -,-(!) haha.. :P
    Ayat aku besttt? xD haha,, aku sendiri pun cam Wow! Ayat akuu! haha xP

    ReplyDelete
  3. ohhhhh~ aq dh agk dah.. msti mamat 2.. hmmm.. tau x peee.. power glee ayt ko. asl x gne dlm karangan je wei ? sure dpt A++ ! ;p

    ReplyDelete
  4. haha,, aku pun da tau yg kau tau :D
    nway,, Bm aku yehh! hehe,, da dpt A+ dah punnnn! :P cume bukan plus2 jekk! xP

    ReplyDelete
  5. weyh komen len aku bls nnti eyhh.. hehe,, x smpat! :/

    ReplyDelete
  6. yeee? aq dpt bape tah.. A bese je kot? ;p x peeee.. klu ade time blas laa.. x yah pon x pe.. aq phmm.. :')

    ReplyDelete
  7. haha,,, kau dpt bpe tah pun tpi dpt anugerah bdk CEMERLANG BM BI tuhhh!! haha,,! :P
    Haish kau niyhh! menanges mcm aku x nak bls sbb x suke je :P apelahh!x mo nanges2!:DD

    ReplyDelete
  8. HAHAHA.. terbaek bm 2 yg x boley blaaa gilerrr knnn? hua hua hua . bangga x ??? ;p nanges laaaa.. lonely . haha.. EH! aq ada dgr sumting yg sggh2 x enak ! N i wanna u to tell me everything bout it.. maybe u shud juz make a post here ? so dat i can read it.. ? n aq x ske laa bnde ni berlaku.. so, plsss.. aq mnx sgt korg pertahankn everything yg kte dh bina sme2 slame ni.. our friendship is PRECIOUS right ? -love imah-

    ReplyDelete
  9. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  10. Imah, kau da tau kan? hermm,, aku xnak post kat sini arhh.. nnti mengaibkan dye.. :')

    Sis Iena, Da follow! :) Tanx Follow me! :D

    Remedial Massage Melbourne, visit you back :) Tanx!

    ReplyDelete