Kawad ><''

Assalamualaikum! :D
Actually niyhh citer smlm, tpi x smpat nak post coz mak aku suh buat HW,, hermm... bace jelahh kalau nak! :) *But You Imah! must read ittttt! :DDD
Hari niyhh aku sgt penat,, kaki lenguh2,, jari kaki saket2 :D Bestnyeee! Semuanya gara2 KAWAD! Yeh! Korank tau kan kawad tuhh ape? Kawad tuhh sejenis permainan, menghentak2 kaki, pusing2,, haha.. da meraban lakkk akuuu! hekhekhek! Aku tau mesti ramainyee yg tau sal kawad niyh! :) Okeylahh,, smpai je rumah tdi, aku masok bilik, nmpk katil terus baring n then tertidur! *Penattttt! Haha,,
Aku ngan Lb's Gruppyyy yg len sume masokkk kecuali Syazie, Imah n Fuza.. Syazie coz dye tukar Unit Beruniform laen,, Imah coz da pindahh Jalan 4, Fuza coz dye sakett... Hermm,,, Kitorang Ahli Kawad PUTRI ISLAM! haha,, Bangge skit! n kitorang berlatih niyhh coz da TERPILIH! xP Yelahh,, da ade pengalaman kannn.. :) Hehe,, *poyozzzzz jeh! :P
Nway, untuk pengetahuan......... Kitorang akan bertanding bulan 4 nnti, aku x ingat tarikh dyee,, tpi lebeyh kurang lagi tiga minggu dari skarang camtu arhh... Setiap Petang Berlatih n minggu terakhir sblm lawan, Pagi hingga Petang Berlatih! Amek kauuu! T_T haha,, tpi Kami Dah BIASA :'D Bape tahun dahh dok menyibukkan diri dlm kawad niyhh,, rasenye dari Form 1 lagii *skolah rendah aku x ingattt.. So berlatih pagi petang niyhh mmg da masak lahh! Smpai GELAP2 je muke semuaaa! haha,, tu yg paling x leh tahannn! xD Pakai Sunblock pun cam xde gune jee! haha,,
Tpi kadang2 tuhh ikot mood gakk,, kalo rajen, kitorang dtg lahh,, kalo x rajen, x dtg.. kalo dtg pun mesti malas2 je kawad.. hekhekhek! Ala... Malas2 tuhh pun bukan sbb pe,, just sbb ade arhh sikap ahli2 kawad len yg x brape digemari sgt.. hehe,, bialahh bnde2 tuhh! :P
Hermm,, lps da abes kawad tuhh kitorang lepak2 jap,, menyejukkan diri...  Sambil2 tuhh mcm2 arhh kitorang kutuk2 xP Citer2,, Gelak2,, Hepy arhh! even penat2 punn :D n lps tuh Atun, Aini, Farhanah n Syu blik,, aku ngan iera blik lambat... da dyorang blik tuhh aku pun ckp lahh kat iera,, "Weyh Syazie, mesti lagi hepy n gempak kan kalau Fuza n Imah ade.. :) yelahh dyorang kan mmg otak lagi giler2! haha :P" iera pun jwb,, "Herm,,! Miss giler kat imah arh,, fuza x sgt coz at least dye skolah sini even cuti lame coz operate :)"
Hermm,, Miss gilerr nak kumpul reramai n then gosip2 x de keje :') Imah! We All Miss Kauuu weyhh! dtg lahh skolah lagiiiiiiii! jumpe kitorang! x miss keee? :( haha,,

Okeylahh,, Bye2! Assalamualaikum! :')

8 comments:

  1. FAD~~~ huhu..jeles gle dgr.. ! aq lg laaa rndu .. dh la kt jln 4 x de kwad .. kwad pon stakat skolah nye.. tp aq rse x msok kot.. ;p N! jeles gle ble korg ckp pnat, lnguh kaki sgala bgai.. wlupon plik tp miss gle sbb 3 taun knnn bnde ni ? mne aq x rndu.. HUHU T__T well, caiyok k? work hard n pstikn kli ni korg mng !!! love, imah.

    ReplyDelete
  2. hikhok! dye jelezzzz! Wuuu! haha,, sengal =='
    Hermmm,, Insyaallah Kitorang MENANG! :DDD Pray For Us K,,,,! :)

    ReplyDelete
  3. okies~ i will always pray for ur success k? nway, asal ko blek awl sgt doe ? x puas aq .. huhu ~

    ReplyDelete
  4. :) Da bpk aku da hon2,, Terpakse la aku blik,, n aku pun mne tau kau nak dtg ==' len kali bgila tau,, kat blog niyhh pun bolehh.. Haish! Nway,, aku pun mmg nak blik awal coz kalau aku blik kol 6 nnti kene blik ngan adeq aku.. 6.40 T_T

    ReplyDelete
  5. ouhhh~ x pe laaaa.. aq un x plan nk dtg.. sjeee ;p rindu kt korg knnnnnnn.. laen kli aq dtg aq gtau syu dlu laaa kot.. okie?

    ReplyDelete
  6. Imah, syu mmg da tauulahh,, kau da bgitau dye.. dye yg lupe nak bgitau aku =='

    ReplyDelete
  7. ouhh~ mmg laa.. haha.. x pe laa.. laen kli laa kn ?

    ReplyDelete