Terokkkkk Terokkkk Terokkkkk !! :'0

(Gambar lame :3)

Assalamualaikum! :') Guys! Smalam aku baru abes Ujian! n Kertas pun byk da dpt ari niyhh! Erghh! Cekgu2 Form 4 niyhh cam nak bgi kitorang TERKEJUT ngan result kitorank cpt2 je,, -,- N Aku mmg TERKEJUT ngan result akuuuu! Not sbb BAGUZ or OKEYHHHH.. But coz TEROKKKKK! Feel Want To Cryyyy! :'( Physics aku FAILED! Mak aku mmg marah lahh! Wuarghhhh! Chemist aku ALHAMDULILLAH x FAILED,, but! tetap x baguz pun result dye.. :( Hermm,, Bio x dpt lagi.. But! Aku xkan terkejut kalau FAILED,, coz mmg aku x dpt jwb sgt pun Bio uhh! Soalan Subjektif ade tinggal kosong! Seumur hidup aku.. JARANG sgt aku tinggal kosong! But Naek Form 4 niyhh,, UJIAN YANG PERTAMA... BANYAK Subjek aku tinggal soalan dye bia kosong je!! Erghh~!! Rase nak MENJERITTTT!!!! Hermm,, Quran Sunnah pun aku rase aku x okey gak result dye,, coz ade tinggal kosong gakk. :'(

Actually aku x nak pun ALIRAN SAINS TULEN,, tah nape aku x minat SAINS2 niyhh,, *rase nak pecah kepala otak niyhh! Result Sains aku time Form 3 pun bukannye pernah dpt A.. Wak2 PMR tuhh je yg tetibe NASIB dpt A.. Aliran Agama aku x kesah coz aku mmg agak minat... tpi aku xnak ade aliran sains tulen niyhh.. Hermm,, but skolah aku tuhh ade Aliran Agame yg ngan Sains Tulen skali je.. so,, mmg xde harapan lahh kan nak tukar,, lebeyh2 lagi mcm mak ayah aku nak kasik je,, even kalau kasi punn,, kene tukar skolah laenn.. x nak aku! last2,, redha jelahh.. :3

Hermm,, nevermind lahh! Kene Study Smart n Study Hard sgt2 lahh lps niyhh.. memandangkan dah nmenye,, BUDAK SAINS TULEN :3

K Bye! Assalamualaikum! :/

No comments:

Post a Comment