BAD START DOESN'T MEAN BAD END! ARASSO?! :D

Assalamualaikum kawan-kawan! Okay result dah keluar. Alhamdulillah walaupun tidak seperti yang aku harapkan. Takpe. Ada 7 sem lagi nak kejar! :') Adalah tu Allah nak bagi peringatan dkt aku. Maybe usaha aku sendiri pun still tak cukup bersungguh. Diri sendiri pun tau v.v Sedih mmglah sedih kan? Tapi nasib baik ada kawan-kawan yg baik tlg bg nasihat untuk tak putus asa n ini bukan bermakna pengakhiran. Dahsyat betullll! x3  Maaf kalau over. Haha, tapi mmg sedih punnnnn! Huarghhhhhhh TT^TT Okay, past is past! Let bygones be bygones! Sekarang pandang ke hadapan dan buat yg lebih baik! Usaha itu penting! Berubah jgn lupa! FIGHTING!! :'D
"LAIN SYAKARTUM LA-ADZII DANNAKUM WALAIN KAFARTUM INNA AZABI LASYADIID"
Dan (ingatlah), tatkala Tuhanmu memaklumkan: "Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmatKu), maka sesungguhnya azab-Ku sangat pedih".
 Muhasabah diri kita!

Okay, now nak cerita psl blog pulak. Haha. Nampakkan ada beberapa perubahan dkt blog ni >< Okay ke kawan-2? Combination warnanya? Kene ke? x3 Hahahahaha, komenlah sikittt. Tak banyak pun takpe xp

Lagi satu! Aku baru buat page Linkies! Nak exchange link tak kawan-kawan? :D Hehehehehe, bgtau di cbox ya! :* Gomawo chingu yaaa~~

Byeee! Assalamualaikum! :)

12 comments:

  1. betul tu, apa pun result kita, perlu bersyukur.. usaha lagi.. hehe.. and, cantik blog ni... tenang warna dia.. kipidap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu. Betul betul betul u.u Btw, thank you for the comment! :)

      Delete
  2. Yang lepas, biarlah lepas. Jangan lupa jadikan pengajaran tau! Hihi.
    Blog ni? Comell! Haha. Tengok org buat selalu rasa comel. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Ikr! InsyaAllah! Huhuhu, btw. Tq! :D

      Delete
  3. comel lah blog ni! banyak snowwww :D

    ReplyDelete
  4. you're true.
    although sometimes i got depressed because of value lol.

    PujP

    ReplyDelete
  5. saya result keluar jumaat ni, huhu takut kak T^T
    takpe kak, ada banyak lagi masa nak mencuba :D
    anddd suka dgn rupa baru blog ni! nmpk menenangkan hhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Biasalah tu takut kannn! Btw, goodluck for your result! :) InsyaAllah Mazni bolehhhh! Heeee. Btw, thank you jgk! Hiks! :)

      Delete