Segmen JOM KENALI FOLLOWER ANDA by MawarAssufi

Assalamualaikum!

Di-tag oleh Sis Farahin ;)

So, sementara aku balik rumah hujung minggu ni, sempatlah nak join! Hehe

 Menetap (Negeri) : Selangor 
 Kerjaya/Study : Study di Universiti Islam Antarabangsa Selangor dalam Ijazah Sarjana Muda Quran Sunnah dan Komunikasi :) (Sekarang sem 2. Alhamdulillah ^^)
 Sebab Anda Blogging : Mula berblogging lps tgk cousin punya blog and rasa blogging ni mcm best. Then bila dah ada blog sendiri, mula suka nak update stories and especially suka edit blog sendiri. Hahaha, bila tgk hasil edit blog sendiri, rasa puas hati gituuuu xp
 Pernah Join Mana-Mana Blogger Club? : Ouh, tidak pernah.
 Nyatakan kelab tersebut : -

Tempoh Segmen: 20/11-30/11/15 :)

Tag: Mazni and Izyan !

Thank you! :) Assalamualaikum!

13 comments:

  1. Awak. Salam ukhuwwah. terimakasih sudi join..

    Oh Selangor juga ya? UIA? Gombak la yee? Saya baru ada plan nak join karnival di sana. tapi sy tak ada kenalan di sana ..

    hehe. BTW, cantik blog awak. biru biru air gitu... Boleh ajar camne nak buat popular post cam awak x? :) nanti kalau da buat, bagitahu saya ye... sya nak jalan singgah rumah jiran2 awak ni. ehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, sama-2. Btw, saya belajar di KUIS. Bukan UIA. Hukhuk. Ouh... Tq for the comment! >< Popular post? Haha, saya pun ikut tuto org. Nnti saya bg dkt awak ya! :D

      Delete
  2. KUIS? Kawan2 sy ade juga di situ.. Cos acc xsilap saya. and sorg lagi 20 tahun. business.. hehehe

    awak, saya tag awak dalam entry saya. Jemput singgah :)

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/tutorial-popular-post-yang-stylo.html

    ReplyDelete
  3. Hai, salam perkenalan.
    Jom singgah sini pulak ;)

    http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

    ReplyDelete
  4. Jemput singgah rumah kawan baru ..

    http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal awk...akak jejalan sini dari segmen yg sama

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    akak follow kamu jugak ye

    Semoga kamu berjaya dlm bidang yang kjamu cuburi...ameen ;-)

    ReplyDelete
  6. jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda.html

    ReplyDelete
  7. holla! salam kenal2 dari saya...
    ^_^
    ha'ah, setuju sangat dengan statement 'puas hati bila tengok hasil blog sendiri'...senyum sampai langit tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, kannnnn! Mmg perasaan seorg bloggerlah rasanya kan! Huhu

      Delete