Hahahahaha

Assalamualaikum! Bila dah terlebih masa, takde apa nak buat, dia pun mulalah mengedit itu ini walaupun sbnrnya tak perlu tukar sgt pun. Haha. Dah jadi mcm hobi pulak asyik nak main tukar-tukar warna, rupa, bentuk, background, itu, ini. Hahahaha. Bila hati tu kejap suka, kejap tak, maka berlakulah eksperimen secara tidak langsung. Okayy, apa yg aku merepek sbnrnya ni. Hoho

The fact that aku sbnrnya tak berapa suka warna pink sbb aku rasa keperempuanan sgt. Asal pulakkan?! Haha, lek-2. Aku tak suka, tp aku tak kata org lain tak boleh suka. Maybe sbb aku ni takdelah jiwa perempuan sgt kot? Tu yg kurg sikit dgn warna pink ni. TAPI MASALAHNYA, TAK KISAHLAH KOT MANA PUN AKU PUSING, MESTI AKAN ADA JUGAK WARNA PINK TU. Hahahahahahaha, lawak jelah kau ni Fadh. Tgklah rupa blog aku. Aku mmg suka sgtlah warna biru, tp entah mcm mana ada jgk warna pink yg menyelit. Angkat bendera putih ><''' 

So, aku telah menukar lagi rupa blog ni. Hahahahaha, tiba-tiba rasa bosan tgk header lama dan tgn ni pun tgh rajin nak buat kerja mengedit, so teruskan jelah! Tapi header biasa-biasa je. Sbb aku ni bukan jenis yg kreatif sgt. Hahahaha, mmg faillah bab-2 seni ni xD Bila dah mula edit tu, gatal pulaklah nak edit benda lain. Dah tu satu hari dok mengedit. Hahahaha. Byk lagi nak kena belajar! Tapi, alhamdulillah tak hancur blog ni dikerjakan xp

Okay, entri nak merepek je ni. Terima kasih bg yg membaca. Komen dan cdgn anda amat dihargai. Haha, bye and Assalamualaikum bloggers! ;)


11 comments:

  1. leya pun suka buat eksperimen dekat blog leya ni. banyak kali tukar BG, macam2 tukar. pantang bosan mesti godek2 code. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg satu penyakit rare para blogger maybe? Hahahaha x3

      Delete
  2. samalah kak fadhi senanya kite ni pun x suka gak warna pink. dulu saya hina adik saya sbb dia suka gila ngan warna pink hahahaha. xtau nape blog saya ni mcm pinkkish sikit eyy geli mak xD smpai skrng still confuse yg saya ni sebenarnya suka ke x dekat warna pink xD mesti akak baca komen ni fikir saya ni gila en? wahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha, takdelah sampai fikir mcm tu xD Sbb kak fadhi pun feel the same thing /lol/ Agaknya perempuan mmg tak larilah dri lembut-2 warna pink gituuu. HAHAHAHA xD

      Delete
  3. Aikk. Macam sama jer. Suka warna hijau! Tapi, pink sntiasa menyelit jugak. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, kannn. Mmg mcm tak boleh lari je gayanyaaaa xD

      Delete
  4. ok la ni...tenang je masuk blog ni..:)

    ReplyDelete
  5. bagus2 bereksperimen dgn blog..sendirik.huhu

    ReplyDelete