Hye Peeps!

Assalamualaikum! Uhuk uhuk! Lama ku tidak update blog ni. Maaf kwn-2, busy dan kerajinan nak menulis tu kurang --' Idea pun kurang nak cerita best-best. Huhu.

Tak lama lagi aku nak habis sem 2 dahhhhhhh! Wuhuuuu! Skrg tgh study week then, minggu dpn exam, then habis sem 2! InsyaAllah! Banyak jugak detik-2 susah, senang, best x best, gembira, sedih, geram, sakit hati, suka, duka sepanjang sem 2 ni. Hahahaha. Apa-apa pun, kita jadikan pengajaran dan pengalaman utk masa hadapan! Buang yg keruh ambil yg jernih :) Ubah diri jadi lebih matang InsyaAllah! Aminnnnn! 

Herm, doakan aku nak final tak lama lg niiii! Huhuhu. Seram rasaaaa. Lebih kurang seminggu lagi je nak final. Final wehhhh! Finallllll! Bittaufiq wannajah utk semua student kuis dan juga student-2 U lain yg akan exam or even tgh exam juga! ;) Fighting! Study smart dan jgn lupa berdoa kepadaNYA! Tawakal selepas usaha! ^^

4 comments:

  1. FIGHTING KAK FADH!!! SEMOGA BERJAYA HADAPI EXAM DAN DAPAT RESULT CANTIKKKK :)

    ReplyDelete
  2. Saya pun nk dekat exam dh nntim rasa cepat je masa berlalu, nk habis dh sem 2. Bittaufiq wannajah kak Fadhi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, bittaufiq wannajah jugak Mazniiiii! ;) Fighting and dont give up! :D

      Delete