FOLLOWERS WIDGET DAH OKAYYYYYY!

Assalamualaikum guyssssss! Setelah lebih kurang dua minggu aku langsung x usha blog ni, maka kerinduan itu amatlah dirasaiiiii! Hahahahaha. Rasa mcm banyak benda n story-2 dari blogger lain yg aku dah ketinggalan je! Ramai jugak yg BW ke blog aku ni even aku x bls-2 BW dyorg or tak update apa-2 entry. Sorry kengkawan! Serious skrg ni mmg tgh hectic week! Asg banyakkkkkk sangat nak kena submit tak termasuk exam lagi! Huhuhuhu. Mahu pecah kepala otak niiiii! Tapi tulah cabaran as pelajar! Fighting!

Btw, I'm overly excited sebab akhirnyaaaaaaaaaa aku jumpa juga tutorial yg boleh meng-kembalikan widget followerskuuuuuuu! Alhamdulillah sangattt-sangattttt! Thanks to Tomodachi sbb bg suggestion tutorial! Thank you so much dear! Reallyyyy apprieciate it! LOVE AND HUGS XOXO :* Huhuhuhuhu. Happy sgt niiiii! ><

Thanks to the BudakVanilla jugak for the tutorial! It really help us yg kebuntuan mencari jalan penyelesaian kepada masalah widget followers ni! Siapa yg tak jumpa jalan lagi tu bolehlah try tutorial ni
http://budaksukavanilla.blogspot.com/2016/01/tutorial-how-to-disable-country.html 
InsyaAllah boleh! :)

Banyak cerita nak cerita niiiiiii! Kita update satu-satu k! ><
Okay bye! Assalamualaikum! :D

12 comments: