Segmen Awak Orang Mana?

Assalamualaikum! Mcm best je kan segmen sis Rrai ni! So, jomlah kita join ramai-ramai! Dahlah simple, dpt banner pulak tu setiap orang! :D

Warna banner: Hitam Putih ^^

So, saya lahir di Kuala Terengganu. Tapi stay di Bangi, Selangor. Jadi mana satu asalnya? Hahahahaha. Blogger dri Selangor lah kot aku x3 Kalau dekat Terengganu, orang semua taulah kannnn. Famous dgn keropok lekorrrrr! Yeahhhh! Hahahahaha. Sedapppppppppp! xp

Tapi kalau dkt Bangi, apa yg famousnya? Hahahaha. Bangi Bandar Ilmu lah kot x3 Idk!

Itu jelah! Kang lebih-lebih, merepek entah kemana! Hukhuk! >< Annyeonggg~ Assalamualaikum! :)

13 comments:

  1. laaa orang senegeri rupanya. hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, salam ukhuwah daripada saya..datang dari segmen yang sama and best of luck to u sis.. =D

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  3. Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
    Hah finally geng selangor hihik. Wah dah dah bangi :pppp
    Qila orang Gombak btw huhu.

    ReplyDelete