Banggenyeee akuuuu!! :'D

Oit!! Assalamualaikum! :)
ermm,, ape yg aku nak citer kali nihh?! ermm,,, just nak bgitau! tdi ayah aku puji akuu! <3
mcm nihh citer dye,,! DIPERSILAkan bace DIALOG kat bwhh nihh eh! ;P

Adeq Aku : Ishh! Kalo Base Arab along A, mesti da straight A dah...
Aku : Ala,, bnde dah berlaku.. xyahlahh nak berKALAU-2 lgi,, Setiap Yg Berlaku Mesti Ade Hikmahnye,,,

Tetibe Ayah Aku menyelit n ckp something smbil pandang aku,,
wak2 tuhh aku x dgr,, so aku tanye la "ape yah?"

Ayah Aku : X,, baru PERTAMA KALI ayah dgr along ckp mcm tuhh,,,
Aku : Ckp ape?
Ayah Aku : ckp "setiap yg berlaku ade hikmahnye,,"
Aku : ouhh,,, tpi kenapa?
Ayah Aku : Baguzz lahh.... *smbil terSENYUM :)
Aku : *dlm hati da rase bangge ayah aku puji! >_<

haha,,! k aku x tau ape yg aku tulis nihh nmpk cam PUJIAN yg perlu diBANGGEkan,,, but aku bgitau je ape yg aku rase :'))

Arhh! What A Very Hepy Day,,,! Tanx A Lot 22/12/2011 ! ILOVEYOUSOMUCHIIII ;D

Oklarh! Chow Duluuu!
Assalamualaikum! :))
Nite!

BlueHeart :D

No comments:

Post a Comment