Selamat Tinggal 2011,, Selamat Datang 2012,, :']

Assalamualaikum korank,,! ermm... Mcm yg korank sume da tau,, kite da dkt ujung taun 2011... brape ari lagi je nak masok 2012 dah.... n kite sume akan start jumpe Kwn baru (bgi sesape yg pindah skolah), Cekgu baru, Subjek baru, Suasana baru, Sumee baruuu lahhh! ermmm,,

Banyak sgttt kenangan aku selama 3 tahun aku telah hidup kat SMKBBB tuhh.. Bile aku ingat blikk semuaa,, aku rase Rindu sgt2 kat kwn2 aku,, Aku rindu sgt2 dgn korankk,,, x sangke sekejap je mase dah berlalu,,, sekarang,, ramai yg da nak pindahh skolah.. ye lahh,, kite kan da abes PMR,, jdi ramai lahh yg tukar skolah.. Carikk Skolah Baru,, Kwn Baru,, Suasana Baru,, bgi yg stay skolah same pulakk,, akan sedeyhh la,, sbb Suasana da x same mcm dulu,, kwn2 rapat mungkin ramai da pindahh,, Ahli2 geng pulak mungkin da x cukup... Ya Allah,, Sedeyhnyeee akuuu... :'((( Selama 3 tahun aku kat SMKBBB tuhh,, Aku hanyelahh tetap sbgai Bdk Harmoni... dri Form 1 smpai Form 3...  Bdk2 satu kelas mmg x berubah lahh,, jdii skarang nihh ramai nak pindahh,, Ya Allah,, Sedeyhhh sgt2.. Kitorang sume mmg da kenal antara satu same lainn,, da kenal jahat baikk masing2,, even x bercakap satu same laen punn,, tpi sume da tau,, n da x kesahh ape yg nak jdikk... haha,,

Banyak sgt kenangan... :'((

Wak2 Form 1 -2009-... Maen kejar cam budak2 lagii... =,='' , Ade time tuh, H1N1 tgh berleluasa,, ramai yg jadikk Ninja.. sume pakat pakai Mask tok cover mulut ngan hidung... mmg x lehh tahan lahh...! byk lgi,,! Wak2 tuhh sume perangai cam budak2,,! Jakon sume baru masok Skolah Menengah... Ya Allah,, mmg best lahh wak2 tuhh,, sume baru nak saling kenal mengenali,, xde tau erti cinta "monyet" lgii,,, yg ade dlm otak..! MAEN MAEN MAEN... Heppy sgt2 wak2 tuhh!

Masok Form 2 -2010-... Sume da kenal rapat2,, da ade Geng2 sendiri,, ade jgk bdk2 baru masokk,, Bising sumenye x tentu arah,, Cekgu2 sume pun da kenal sgt perangai masing2,, wak2 Form 2 nihh lahh yg slalu kene marah..! xD sumenye pakat buat x tau.. Terukk gile lahh wak2 nihh,, satu kelas jdik bdk JAHAT terlebeyhhh! smpai cekgu punn mlzz nak masok kelas Kami!! haha,,!!! Terukk tolll!!! Taun nihh jgk,, budak2 dahh pandai Bercintan-cintun "Monyet"...! ermm,,, aku pun x terkecuali la.. >_<... *aku bkn bdk baekkk
aku suke tu punn bdk yg aku slalu gaduhh Wak2 Form 1 smpai la Form 2 tuhh,,, haha.. Betull larhh org ckp,, "Kalo benci jgn benci sgt,, nnti lame2 suke,,," harhh! Kan da terkena Batang idung sendiri! >_<...

N now,,! Taun 2011 !! We all da Form 3...! sume amekk PMR,, taun nihh jgkk lahhh bdk2 Harmoni ade bykk sgt masalah,, Masalah dgn cekgu,, masalah dgn disiplin,, masalah dgn kwn2 yg termasok jgkk kwn2 sekelas,, masalah dgn parents,, masalah dgn Kapel,, masalah dgn semua lahhh! Taunn nihh mmg taun yg PALING PALING PALING Mencabar utkkk KAMI...! da la nak PMR..! ape lahhh!! tpi,, Alhamdulillah,, kami dapat jgk buat yg terbaekk utk PMR,, n thenn now result punn da dpt.... Mase utk buat keputusan je lahh,, same ade nak pindah or stay skolah same... ermm,, taunn nihh lahh yg sedeyhhh sgt2..! sgt2 sedeyhhh,,! :'(((( Everythings in our Life selama 3 tahun ade kat skolah menengah nihh,,, akan hanye menjadi kenangan,, yg xkann pernah dilupekann... sumenye akan berubah bile masokk je taun 2012.. EVERYTHINGS!! Ya Allah,, Sedeyhhhnyeee.....!!!! :'((((

Taun 2012,, ramai da pindahh,, termasok dye,, taun dpn,, kalo aku stay skolah same lgii,, mmg da laen lahh... :'(( kalo aku pindah punn,, laen jgkk,, so its just a same thing.. but aku sedeyh2 sgt2 sebnrnye,, coz lps nihh,, aku dgn dak2 LB, dgn dye.. entah bile akan jumpe lgi.. aku nak hang ngan dyorang mmg jgn harap lahh mak ayah aku nak kasi,, pegi umah kwn unn cam berat je nak kasi,, nih pulak nak Hang Out... ergghhhh! Miss Them Really Much....! :'((( entahhhlahhhh!!!!!!

Nak kontek punn,, kat Fb or kol je lahhh.... :'(( Korankkk,,,! I Miss All Of You So Muchhhh!!! :'(((
Kenangan antara kite mmg xkan pernah dilupekan...! even sesaat punn... :')
Aku Syg Korankk Sume Sesangat...! Bdk2 Harmoni Tahun 2009, 2010, 2011 The Best Ever In My Life...! <3

Klik utk Lagikkk Jelazz! *Sory gmbr kabur.. hehe,,

Uss,,,! :'D

Wak2 Form 1..! haha,, muke sume tahpape jehh!

Wak2 Form 2,, Formal2.. :) Okeyh,, da ade yg berJawatan :D
Form 2 gakk,, FreeStyle pulakk! :D

 N, Now! This Year!! Form 3 ! :')
I Love You Guys So Muchh! Sume Kenangan Kite xkan Pernah Hilang Dri Hati Aku..! :')
If We Can't Meet Each Other Again,, Take Care YourSelf,, n Kite Sume Same2 Berjaya Tau..! Dunia dan Akhirat! :') Insyaallah!

Yg Alwayzz Miss You All...
BlueHeart :'D

No comments:

Post a Comment