Hepy Befday To Meeee! :')) 15/12/2011

Hyep Guys! Assalamualaikum! hehe,,

Hepy Befday To Me,,!
Hepy Befday To Me,,!
Hepy Befday To BlueGirl,,!
Hepy Befday To Me,,! :'D

hehe,, Slamat Ary Jadi Tok Akuuuu! aku baru 15 years old nowww! haha,, tpi da lps pmr larhhh! :)
Tanx A Lot To All yg wishhhh! :) *kat fb tuhh! haha,, kwn aku Fana,, wish tdi.. dye kol,, but awl dye wish sbb mak aku suh dye n aku skali tido,, haha sian dye.. *da kene marah suh tido pun smpat lgi post kat bloggg! =,='' Fadhi2! ahax~!! okeyhh! back to the story! tdi mak aku nyanyi lagu befday tok aku,, adeq2 aku pun ikot larhh skali,, tpi suare sume cam HANTU!!! HEHE,, siries! seram siot dgr~!! mendatar n slow je... hehe,, ermm,, tdi bdk yg aku wish befday dye 2 Dec ari tuh! wish aku gak! siap nyanyi lgi! tpi tulisan dye je la nyanyi kat fb tuhh! haha... but! tanx jgk kat dye! coz dye tunaikan janji dyeee! :))
ermm,, ape lgi ekk? xde ape da kott... kiter tunggu je larhh esok what happen in my befday day! aku pun nak stop skangg,, gune satu tgn je,, tgn aku x sembuh lgii... doakan larhh sembuh ehh.. tanx :)

k,, BefdayGirl nak chow dulu! haha,, *gedik!
k larhh! bye! Assalamualaikum! :'))
BlueHeart :'D

No comments:

Post a Comment