Another ? :'D

Assalamualaikum! Hihi, ada greeting text dah kan? Hehe, baru guna xp But, entri sblm2 niyh xdelah bnda alah tuh :3 Takpelah! Anyway, credit to Sis! Heee, Herm! Happy birthday to Atun! Happy birthday to Atun! Happy birthday to herrrrrrrrr! Happy birthday to my lovely Atunnnnnnnnnnnnn! :')
 
P/s: Lebih kurang tak muka dye ngan aku? Hehe

Huhuhu, Yes! Like I've said 25/02 is Atun's befday! Butttttttttttttttt, aku x dpt nak smbut dgn dye :( Yelah, Chicken pox aku niyh x baik2 lagiiiii. Herrmmmm, sedih jeeeeeeeeeeee. But, aku still rasa happy sbb dpt wish befday dye awal >< Tgk niyh! ↓


Bukti2! ;p *Klik utk tumbesaran xD
Herm, hadiah dye aku dah beli, but tak sempatlah nak tayang kat blog. Hekhekhek! *Act, malas nak tangkap gmbr. Takpelah, biarlah rahsiaaaaa >< Herm!
Atun, once again aku minx maaf sbb tak dpt celebrate befday kau :( Ape2 pun, tunggu hadiah dri aku nnti eyh? :') Uswatun Hasanah! I  You *Tutup Muka*
Okeylah! Assalamualaikum :) *Entry pendek je niyh*

No comments:

Post a Comment