Stress Sbb Penat? :/

Assalamualaikum :3 Hyeeeeeeeeeeeeee, hah! Sejak masuk TINGKATAN 5 niyh, series penat gila2! Dgn TUSIYENNYAAAAAAAAAAAAA dgn HOMEWORKNYAAAAAAAA dgn KELAS LEWATNYAAAAAAAA dgn KELAS TAMBAHANNYAAAAAAAA! Ya Allah, penatnyaaaaaaaaa :( Bila pikir je semua tuh, series rasa nak nangis *dah nangis dah pun* :3 Mane taknyaaaa? Rasa mcm tak sempat pun nak rehat, asyik sibuk jeeeeee, otak niyh stress dgn bnda2 tuh sumaaaa :( Herm, plus lagi dgn risau tak tahu dpt ke x aku skor dlm exam nntiiiiiiiiiiiii :( Herrrmmm, takot weyhhhhh! Dahlah sikap aku mcm still x berubah2 lagiii. Asal dlm kelas je, bila cikgu ajar, tak sah kalau tak rase mengantuk, dah tuh, hw kadang2 pulak tak siap awal2, sampai tiru2 :( Ya Allah, mcm mne niyhhhhh! Risaulahhhhhh :( Herm... Smpai sini jelah aku tulis x'p Entry pendek je, sbb takde ayat dahhh :p Huhuuuuuu....

Eyh2! Perasan tak? Perasan tak? Hehe, Blogku sudah bertukar wajahkannnnn? >< Mcm2 warna ade! Okey tak? Komen sikitttt? ;D Terima kasihlah ye kpd yg komen tuh :p

Blog dah ubah wajah. Aku? Bila lagi :( Haish!
Assalamualaikum!

2 comments:

  1. uuu blog akak dh lawa, terutama bahagian chatbox tuh >< cantikkk!

    ReplyDelete
  2. Hihi, Yeke? >< Terima Kasih Mazniiiii! Kalau Tak Mazni Bgitau, Mne Jadi Mcm2 Tuhkannn? xp Thanks Again Eyh? ;D

    ReplyDelete