Makin Besar, Makin.... ?

Assalamualaikum! Herm! ;) Makin besar, makin ape?? Makin besar makin malu? Makin kuat touching? Makin cepat terasa? Makin .... Makin ape lagi hah? Entahlah! Knpe aku kate makin besar makin semua bnda2 tuh? Sbb aku nmpk sendiri dgn mata kepala aku sendiri *Mcm Gempak Sgt Je* Huhu, tak percaya? Meh aku nak citerrrrrr! Pasang telinga cepat! Okeyh, firstly, buktinya BFF aku sendiri. Iaitu NURUL SYAZIERA BT AMIRRUDDIN >< Knpe dgn dye? Dye niyh, duluuuuuuuu mana ade nak malu2 niyh. Pakai redah je, n automatiklah dye niyh dikira beranikan? Sbb tu kalau ape2, aku byk suh dye.. Yelah, aku niyh penakut sikit. Muehehehe xp Tpi yg peliknya, dye sekarang mcm dah bertukar watak dgn aku :3 Sekarang niyh dye jadik PEMALUUUUU giler2 x3 Aku pulak yg jadi terlebih berani sikit. Bila ajak pergi kantin skarang niyh, mesti dye tgk dulu ramai ke x budak. Kalau x takdenye dye nak pergi. Dah tu sblm niyh kalau aku suh dye masuk kelas ke kelas utk bgi pengumuman or tanya ape2 yg cikgu suruh, dye okey je. But skarang niyh, langsung tak berani hah! Malu kemain lagiii x3 Aku pun tak taulah ape sbbnya.... Tpi kira baguslah tuhhh, hormon malu dye dah keluar jgk akhirnyaaaa, hehe ;p

Second story pulaknyaaaa, psl aku pulak! :p Knpe dgn aku? Huhu, aku pun tak taulahhh. Tpi yg pasti skarang niyh aku jadi kuat touching gilerrr. Sikit2 tacing, sikit2 tacing -,- Haih -_- Ape sbblahhh? Dah tuh, adik aku pulak, dye pun sameeee. Makin kuat merajuk x/ Kwn2 aku yg laen pun adelah jgk kebanyakannya yg dah hampir2 ke simpton2 mcm2 hormon nak keluarrr. Muehehehehe xp
Nah! Hadiah ><
Jgn lupa tekan button linkies kat atas tuh! Isilahh link korang dlm tuh eyhhh? :3
 Okey. Bye! Assalamualaikum! ;D

13 comments:

  1. eh, kak syazie pemalu ehh? ade la sikit perubahannya.tpi tk nampak sangat hahahaha xD

    ReplyDelete
  2. Haha, masih ditahap permulaan >< Knp? Selama niyh dye x mcm sorg yg pemalu eyyhhh? x3

    ReplyDelete
  3. ha'ah slalu kak syazie ni mcm periang sikit. hehehe :p

    ReplyDelete
  4. Mmg dye periang. Sekrang pun periang lagi, cuma dah malu2 harimau sikitlahh. xD

    ReplyDelete
  5. ohh kenapa dia malu-2? :p nak tauuuu~ hehe

    ReplyDelete
  6. Haha, dye sendiri pun tak tau, akk lagilah tak tauuuu x3

    ReplyDelete
  7. hahaha, aku dh bce.. amboi, punyer ngan HURUF BESAR nyer kau type nama aku ea... hahaha, ape lh. actually, aku un xprasan yg aku nie terlebih malu / sbenarnye aku mrendah diri ?? hahaha, pape un, ko nyer post yg nie, buat aku nk tergelak sentese.. hahaha XD ape lh.. mmg kwn rapat aku <3 ngeee~~~ :D

    ReplyDelete
  8. hahaha, mau la nak criter pasal aku kt sini.. mmg kwn baik lh kau nie prasan aku dh cm ni, aku un x prasan aku dh jdi pemalu.. (iye ke ?) pape pun, lwak la style ko type nie, buat aku gelak2 je. haih.. hahahaha XD

    ReplyDelete
  9. Haha, nak bgi kenal siapa bff aku tuh xp Tuh yg huruf besarrr, Muehehhee. Aku kan sahabat kau, mestilah perasannn ;) Tugas aku adalah utk menggembirakan org yg aku syg <3 So, tanggungjwb aku tuh dah tertunailah kan? Hehehe

    ReplyDelete
  10. eleh.. hahahaha, iye lah fadhi :) klu knal nama jer, x memadai, kne knal muka gak. hehehe :D lgi, x de ke cter sal aku ?? hahahaha :D

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah, ade lagi kalau aku rajin ;p Mueheheh

    ReplyDelete
  12. eh eh, saper anonymous tu ?? hahaha :D syu ke ? hahaha :D syg lh sgt.. hahaha :D ape aku merepek nie ?? =="

    ReplyDelete
  13. Kaulah anonymous tuh -,- Apalahhh, Tau pun yg kau tuh tgh merepek! ;p

    ReplyDelete