Happy Happy Happy Birthday! ;p

Assalamualaikum :) Kenyangnyeeeeeeeeeeeeeeeeee >< Byk gilerrr makan tdi! Knpe? Sambut befday FARHANAH lahhhh :p Siapa dye? Entah! Aku pun tak kenall >,< Hehe, lek Fana, jgn marah2. Berkedut muka nnti xde sapa nak dah xp Gurau2. Herm, niyhlah Farhanah ↓ *Yg tengah tuh*


Herm, dah besar dah dyeeee. 17 Tahunnnnnn! Huhu, tak percaya tak percaya >< Lps niyh bolehlah kau kawennnnnnkannnnnn? ♥ Haha, takdelahhhh! Masuk universitilah dulukan?? Carik duit byk2, then hantar mak ayah kau gi haji! ;D InsyaAllah. Herm, ape lagi eyh? Haaaaa, kitorang sambut befday budak niyh, kongsi2 bajetlahhh, mintak fuza buatkan kek :) Boleh tahanlah kek dye ;D Sape nak, boleh tempah kat dye! xp Nah! Twitter dye → BudakCun Muehehehe :p Herm, sukalah Farhanah ade org sambut befday dye xp Takpelah, selama dekat lima tahun kwn, baru last year niyhlah nak sambut befday dye. Baikkan kitorang? Hekhekhek! Tapi SYAZIERA takdeeeee -,- Ade patut dye sambung cuti smpai ahad niyhhh! Mana aciiii! Nvermindlahhh :p Herm, nak masukkan gambarrrr! But BudakCun kata ade problem dgn gmbar tuh! Takleh masuk hari niyhhh. Takpelahh! Len kali dah okey, aku masukkan! ;D Apa-apa pun, Semoga kau sentiasa gembira dan beroleh kejayaan dlm hidup eyh Farhanah? :') Aku sayanggggg kauuuuu! Harap2, lps kita dah berpisah nnti, JANGANLAH sesekali kau lupakan aku eyh? Budak yg selalu menjerit niyh.
Cursor baru ^^ Credit to Aina ! Hihi ><
P/s: Waiting for Atun punya pulak, 25/2/2013 nntiiiii ♥
K,lah! Bye2! Assalamualaikum ;)

No comments:

Post a Comment