Haih!

Assalamualaikum! :( Hilang mood betullah dua tiga hari niyh. Mana taknya! Blog aku rosak habis, gara2 nak edit2 bagai! Dah mcm2 bnda hilang :'( Tu hah! Kotak link kat atas tuh! Mne ade dah yg byk2 link dulu tuh :( Suma da rosak! Bencinyaaaaa! *Tpi salah aku jgk* Herm, rasa nak menangis je bila tgk widgets yg rosak2 tuh :'( Herm, korang rajin2kanlah isi link korang kat atas tuh eyh? :( Niyh pun da okey sikit, sbb tgk tutorial2 kat blogger2 lain n dripada usaha adik niyh jgk ►Mazni◄ Thanks A Lot lahhh bdk! :') Herm, but still ada certain2 things yg mcm x brape nak okey :/ Ape-ape pun, Alhamdulillah :'3
Kalau ada yg baik2 tuh, tolonglah manusia yg sedang memerlukan pertolongan ini eyh? :'D
Assalamualaikum. Bye :'p

No comments:

Post a Comment