Alhamdulillah! x)

Assalamualaikum! Heeeeee! Hari ni seharian berjalan even asg byk lagi tak settle! Huhuhuhu. Tkpelah, umi dgn ayah nak bwk anak-2nya berjalan. Kita ikut jelah kan. v.v Berjalan dari pagi sampai petang, then balik rumah mlm bukak laptop. Tiba-2 ada komen dkt entry GA Sis Yan ni cakap tahniah menang. Wowowowow! Tak sangkaaaa ada rezekiiii! Huhuhu. Alhamdulillah! >< Menang hadiah misteriiiii!
(Klik Gambar)
Tu yang nombor 59 tu! Heeeee, happy woi! Even tak tau lagi apa hadiah misterinya. Hukhuk. Kita tunggu jelah hadiah tu sampai kan! Tp apa-2 pun alhamdulillah! >< Thank you sis yan! ;)

Haaaa, btw. Hari ni seharian berjalan. Pergi mana? Putrajaya je. Hahahaha. Duduk bangi, tapi jarang betul nak pusing-2 dkt putrajaya tu. Padahal dkt je x3 Org lain yg duduk jauh-2 jgk yg selalunya cari masa nak dtg putrajaya tu. Hahahaha. Kitorang pergi Taman Wetland, Putrajaya je tadi ;) Main Paddle Boat dgn adik aku pergi berkayak. Hahaha. First time try, best jgklah even  penat nak mengayuh tu x3 *Adik aku je yg byk kayuhnya xD*








N then kitorang jenjalan dkt Taman Wetland jugak but belah tempat jalan-jalan tengok pemandangan gitulahh~


Naik menara apa tah nama dia ni. Ada 4 tingkat. Aku naik sampai tingkat 2 je. Tu pun cepat-2 turun. Sbb tinggi gila woiiii tak tahannnn! Gayattttt T^T Serious rasa takut gilaaaaa. Takut jatuhhhhh! Hukhukhuk. Adik aku yg kecik naik sampai tingkat atas sekali rileks jeee, tapi aku tak bolehhhhh. Hahahaha x3

Then saje jenjalan lagi n terstop dkt tempat tgk flamingo. Tp flamingonya sikit je. Yg byknya swan, itik. Haha






Adik aku yg kecik tu dok panggil quack.. quackkk.. Hahahaha ><


Lepas tuuuu, pergi rumah makcik aku makan laksa sekali sambut birthday dia dan balikkkkk v.v
Itu je cerita aku. Happy with my family ;) Annyeong~ Assalamualaikum! :*

(EDIT VIDEO TAK HABIS-HABIS LAGI T.T)

10 comments:

  1. congratulations for ur win :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki yg surprise ni mmg best kan! <3 hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhikhik... Surprise nak tauuuu x3 Alhamdulillah ><

      Delete
  3. cantiknya pemandangan XD

    btw I love the canoe photo and hope to ride that, too ^^

    ReplyDelete
  4. wah seronoknyaaa dia dapat hadiah.
    dapat spend time dengan family seronok jugakk

    ReplyDelete