POST TITLE

Assalamualaikum rakan-rakan blogger sekalian. I want to ask lah... Bila korang post new entry/ies. Mana korang dapat idea utk letak tajuk post tu eh? Aku setiap kali nak update blog, apa yg nak di post / diceritakan tu takde masalah sgt. Tp part nak letak tajuk entry tu yg mcm lemah sikit. Haha. Serious takde idea nak letak tajuk-tajuk yg best yg akan buat org rasa nak baca entry aku tu. Sampai kdg-2 tu aku letak tajuk entri yg mcm takde maksud pun ya jgk. LOL Lagi-lagi blog aku ni mmg byk post psl personal things je mcm diari suka hati akulah nak cerita apa pun kan. So, kdg tu mmg org takdelah tertarik sgt pun nak singgah. Tp kpd yg rajin singgah tu aku appreciate sgtlah! Muahh muahhh ;*

JADI, BOLEH SHARE TAK DARI MANA KORANG DAPAT IDEA UTK LETAK TAJUK ENTRI DKT POST-2 KORANG? v.v

Annyeonggggg!

22 comments:

  1. Same la..Tp biasanya Mimi akn tulis entry dulu baru ltk title..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Samalahh! Fadh pun mcm tu jgk xD Tulis entri dulu baru fikir tajuk x3

      Delete
  2. hahahaha! qila masalah terbalik ni acane ni :p
    senang je lah post title hikhik agak2 ayat tu meletops da bomb ha tudia hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Nicenya fikiran kreatif nak bg tajuk daboms! Huhu

      Delete
  3. tak tahu lah nk dpt idea mcm mna nak letak post title yg menarik , yg slama ni saya punya title post pun mcm mandom ja , ntah org tertarik ke tidak nak baca =='

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Samalah kita >< Nasib baik ada kwn-2 blogger yg rajin singgah even tajuk mcm apa jeee. Hahahaha x3

      Delete
  4. 1) based on entry, buat jadi mcm keyword
    2) random
    3) merapu dan xde kaitan >.<

    ReplyDelete
  5. sama laa dengan leya. kekadang blank tak thu nak letak ape

    ReplyDelete
  6. salam fadh! akak kalau tak tahu selalunya tulis random post short post gitu.. hehehe

    ReplyDelete
  7. saya pun susah nak fikir tajuk yg kebabom. huuuuu

    ReplyDelete
  8. The moment when you didn't know what ti nice title of the entry.

    It happen with me. When I write a short story T_T

    ReplyDelete
  9. huhu sama lahr.. nak letak tajuk tu yg payah ckit

    ReplyDelete
  10. Haha . masalah ni pun saya takdapat tangkis lagi . kihkih . personally saya kalau pilih blog kat dashboard jarang pilih yg satu title or 'random post' . hehe .

    The Talking Diary

    ReplyDelete
  11. Letak je la tajuk :

    "Nak baca , baca. Tanak baca , sudah" hahahahah

    ReplyDelete