Wuuuuuuu v.v

Assalamualaikum everyone! Happy holiday! Hoho. Aku cuti 4 hari je v.v Bukan bdk sekolah lagi dpt cuti seminggu. Hukhukk. Herm, first of all. Wanna say thanks to everyoneeeeee yg komen n bg cdgn tutorial apa yg aku boleh buat on my last entry! ^^ Appreciate it muchhhh! Muahhh muahhhh :* So! Akhirnya aku buat tutorial apa? Hahahaha. Simple tutorial je. Aku cuba jgk google diy project n mcm-2 yg aku jumpa. And end up aku buat TUTORIAL MENCANTIKKAN BOTOL KACA xD Its not that aku tak terima idea korang semuaaaa! Tp sbb aku ni mmg tak kreatif yg nak katanya bdk sekolah rendah pun lagi kreatif dari aku TvT *What a sad life*

Alhamdulillah, aku org yg ketiga present dlm kelas tu n everything going fine even ada juga kurangnya dlm presentation aku tu. Huhu. Sbb aku tak practice dulu. Main redah je. Tu yg tak berapa nak smooth sgt presentationnya v.v But still, alhamdulillah ala kulli hal! ;) Okay. Vid aku present ada kwn yg tolong rakamkan, tp seganlah nak tunjuk dalam blog ni x3 Serious bila tgk balik vid diri sendiri, rasa malu, lawak, lol n mcm-2 lg feelingslah! HAHAHAHA. *RASA NAK TAMPAR-2 MUKA SENDIRI PUN YA JGK xD*

Btw, mudah sgt je tutorial yg aku buat.
Bahan-bahannya: Botol kaca, salotape/tali/benang tebal, spray, gunting n surat khabar je ^^
Cara-caranya: Lilit je botol kaca dgn salotape/tali/benang ikut yg kita nak.
Then sembur dgn spray ikut warna yg kita suka.
N then tunggu kering, dan bukak balik benang/salotape tu.
Then dah siap! ;)

INI HASILNYA:

HOHO XP

Btw, aku ingatkan start minggu dpn bolehlah rileks sikit dari asg. Tapi, tiba-tiba! Ada asg yg kena buat balikkkk T.T Sbbnya ada yg kurg. Bukan grup aku je yg kena repeat, tapi semua grup. Huarghhhhhhh! Nak nangis je rasaaaaaa :'(((( Dahlah asg tu antara asg yg paling perittttt sgt nak siapkan. Sbb apa yg diperlukan itu agak mencabar dan really need a hardwork to settle it. Semoga Allah permudahkan segalanya :') Tolonglah jgn ada masalah lagiiiiii. Tolonglah semuanya baik-baik sahaja. Tolonglah aku kuat utk menghadapi semua ujian yg mendatang... Aminnnn Ya Allah :'<
Hermmmmmmm, lots of things happen for a reason! Quite busy this sem but still every moment is an experience! Have faith in Allah! InsyaAllah!

8 comments: