Hadiah dah sampai ;)

Assalamualaikum everyoneeeee! Bersua kembali kita! Huhu, lama tak update. Sbb sem 2 ni mmg agak busy rasa. N agak kerap jugaklah tak balik rumah hujung minggu. x3 Busy sgt dgn asg yg banyak dan boleh tahan susah sampai rasa nak give up punya jugak tapi alhamdulillah masih mampu untuk bertahan lagi. 

Btw, ingat tak yg aku ada menang hadiah misteri dri GA sis yan? Alhamdulillah hadiah dah sampai! Heeee, even simple je hadiahnya tapi comel ;) *Aku suka benda-2 comel ni! ><* N kira berguna gaklah hadiahnya utk aku as a student ni!





Heeeee, thank you sis yannnnn! Muahhh muahhhhh :* Assalamualaikum! xoxo

8 comments:

  1. wahh comel nya smua hadiah tu :D

    ReplyDelete
  2. Alahaiii comelnyaaa vespa paperclips! Hahaha... Tahniah. Jadilah boleh buat notes cecantik tampal tampal sticky notes webbit (rabbit) and those clips jgk. Comel comel! :)

    ReplyDelete
  3. ahh comelnya everything, especially for stationery lover like me..uhu jeles tgk page markers tu :D

    ReplyDelete