5 Questions Tag By Cik Beeha! :)

Assalamualaikum! Hahahaha, banyak betulll aku update post hari ni! Alhamdulillah, ramai jugak yg suka tag aku dlm main tanya-2 soalan ni.. Tapi aku je yg tak rajin. Huhuhu, minta maaf blogger-2 sekalian! 

Okay, jom jawab soalan! :)
1. Nama penuh dan nama manja korang?
2. Perkara apakah yang pernah mengecewakan anda?
3. Postkan gambar kawan rapat yang paling anda rindui. If rakan anda mempunyai blog sila tagkan namanya.
4. Berikan lagu favourite anda.
5. Nyatakan berapa bintang yang anda beri untuk blog Beeha.
Jawapannya:

1. Nurul Fadhilah Binti Solah. Nama panggilan ada tapi takdelah manja sgt pun >< *Fadh *Fadhi *Dhila *Nurul :)

2. Perkara yg pernah mengecewakan? Dpt result spm tak berapa nak baik. Huhu. Mmg padan dgn muka akulah. Tak study betul-betul. T^T Takpelah, let bygones be bygones. Keep fighting and looking forward!

3. Aku ada geng tapi dalam geng tu ada sorg bff aku! (Yg dpn) Nama dia Nurul Syaziera Binti Amiruddin. Serious, aku rindu sgt dgn dia. Walaupun kami sama tmpt belajar, tp sygnya nak jumpa tu susah sgt :') Aku rindu nak borak, share stories, gaduh dgn dia!
Blog dia SYAZIERA . Blog dia mmg kemas dan comel je tulisan. (Jealous jgklah kan?) Hahahahha, tapi syg dia mmg jarang dan lamaaaaaaa sangat dah tak update. Nak tau sbb apa, bolehlah usha blog dia ya! xp

4. Lagu fav nak sebut mcm banyak. Hahaha, tp buat masa sekarang ni aku tgh layan lagu Chinese and Thailand. Gara-gara byk layan drama punya psllah ni x3

5. 4 bintang dari 5 ! Yeayyyy! ^^ Sbb kalau dpt centerkan header tu insyaAllah lagi nampak cantik! :)

Heeee, okay tu jelah kot! Harap Beeha puas hatilah! Huhuhu >< Assalamualaikum! :*

6 comments:

  1. Replies
    1. Hahahahaha, terima kasih! Alhamdulillah. Camera trick je tu ><

      Delete
  2. Terima kasih. Hahaa. beeha mmg saja taknak centerkan header tu, ingatkan style sangat dah.. Hehee., Btw , cerita thailand apa yang best yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouhhh, okok. Hahahha, itu pendapat saya je! :) Ouh, yg best Ugly Duckling Series. Tp dia ada 4 series sbnrnya. Perfect Match, Pity Girl, Don't and Boyfriends Paradise. Baru layan 2. Tp yg paling best Ugly Duckling Series: Perfect Match. Hero dia hensemmmmmm sangattttt! x3 Yg lainnya, drama Fullhouse thailand version, and Two Spirits Love :) Heheehhe

      Delete
  3. kalau awak ada dapat tag nanti, sila tag saya tau :3 saya pon suka menjawab tag hohoho XD

    ReplyDelete