THE END OF "Fadh's Birthday Segment!" ^^

Assalamualaikum! Hehehehehheheh. Okay okay! Tau-2! Ni entri last utk mlm ni insyaAllah! Hahahaha, maaflah. Tiba-2 banyak sangattt pulak entri yg aku update dlm satu hari ni T^T Penat gaklah kan tangan menaip. Tapi takpe, kalau dah minat! Semua sanggup! Hahahah xp
Okay! Maka berakhir sudahlah segmen pertama aku! Wuhuuuuu! Alhamdulillah dikira berjaya jgklah bagi blogger mcm aku ni yg first ever buat segmen! Hoho. Terima kasih sgt-sgt kepada semuaaaaaaaaaaaaaaa para blogger yg join secara langsung dan tidak langsung (Ehhhh). Hahahaha.
Minta maaf entri ni terlalu banyak pulak gelaknya. (Org tgh gembira, biasalah tuuu xp)
Jadi, alhamdulillah seramai lebih kurang 26 blogger yg berjaya join! Yeayyyy! Thank you thank you sbb memeriahkan segmenku yg tidak seberapa ni! Hehe.


Sbb ramai jugak yg join, jadi aku akan pilih 10 blog yg akan dimasukkan ke dalam bloglist aku! Yeayyy! :) Pemilihannya aku pilih dgn mata hati aku sendiri tauuu (Haha, overr). Tunggu eh kawan-kawan keputusannya! ;)

Itu sahaja mungkin! Jom sambung siapkan assigment yg tergendala! Hoho ><
Assalamualaikum! :* Goodnighttt!

8 comments: