KENAPA FOLLOWERS BLOGKU MAKIN MENURUN? T^T

Assalamualaikum! Apakah yg sudah terjadiiii? Dahlah followers widget tgh broken! Dah tu followers pun makin berkurang. Kepelikan apakah yg sedang berlaku iniiiii !
Tolongggggggg! Kalau mmg betul 'blogspot' buang blog-2 yg dah tak digunakan, takpelah. Tp kalau mmg ada yg unfollow secara sengaja T^T Tak taulah nak ckp apa. Huhuhu... nak cek pun tak taukan >< Redha jelahh. Hoho

Aku tgk kebanyakan blogger pun mengalami perkara yg sama mlm ni. Jadi marilah kita bersabar secara berjemaah ya kawan-kawan >< Doa jelah masalah sistem blog ni cpt selesai! Aminnn :)

Cuma terkejut jeeeeee! Huhuhuhuhuhu. Btw, segmen aku beberapa jam je lagi nak berakhir! Cepatt siapa yg tak join lagi tuuuu! ><



Boleh follow dkt follower widget atas post yaaaa! (Dkt navigation bar)
Harap para blogger jujurlah dalam isu follow-memfollow blog dan mengikut syarat segmen yaa! :) Thank you!
 Assalamualaikum! TvT

20 comments:

  1. Assalamualaikum wbt. Ha, baru nak update. Followers ana asal 498 tapi sekarang 486. Mungkin masalah teknikal :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam. Huhuhu, tulah! T^T Rasanya mmg masalah teknikallah tu. Ramai blogger yg kena. N bila org follow pun, x bertambah. Harapnya cptlah dia okay balik!

      Delete
  2. heheh saya punn. dari 1447 jadi 1423 sekarang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bersabar jelah yg boleh dilakukan sekarang >< Harapnya cepat-2lah okay! Huhu

      Delete
  3. Same here. Dri 1131 tinggal 1112. Wuuuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha, semua blogger risau dgn kehilangan yg mendadak ini. Marilah berjemaah bersabar ya x3

      Delete
    2. comey jer semua.. bertabah la yer.. moh sy tambahkan blek. :P

      Delete
  4. Sya pun..Dari 1110 smpai 985 :-)

    ReplyDelete
  5. Hehehe..sabarye..awk mmg suka anime ke..suka tgk kartun2 yg awk post kat sini >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, takdelah! Tak minat pun. Tp sbb nak letak gif mcm anime/kartun je yg comel and nmpk sesuai. So main amek jelah. Huhu. Baguslah kalau sukaaaa! ><

      Delete
  6. qila pun hilang berpuluh beratus huhuhu mungkin blogspot delete acc yg tak berguna tu kut. kut la huhuhuhu sabor jela hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, kannnnn! Harapnyalahhh yg baik-2 sahaja yg berlaku! Huhuhu. Sabar-2

      Delete
  7. Uhuhu.. Memang sedih jugak la bila dapat tahu followers berkurang. Hmm.. Moga2 tak kekal lama macam ni. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, kannnnnnn! Rasa syg betullahhhh T^T Aminnnn

      Delete
  8. mungkin masa follower gadjet hilang dia update kot yg mana follower kita yg dh remove atau x guna blog dia akan direject dari follower kot mungkinlahh... saya pun sama follower berkurang hehe dulu pun dh pernah jadi macam ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, rasanyalah kan... Harapnya cpt-2lah okay! x3

      Delete