N E W ^^

Assalamualaikum! Okayyyyy! Alhamdulillah kita sudah di hujung tahun 2015! Semoga apa yg kita harapkan pada tahun ni tercapailah! Tapi, kalau masih tidak kesampaian, kita cuba lagi untuk tahun depan! (Tak lama dah pun ;)) Semoga kita semua dipanjangkan umur oleh Allah untuk melalui hari-hari seterusnya dan gunakan umur yg dikurniakan ini sebaiknya :) InsyaAllah.

Semoga kita berterusan cuba untuk istiqamah berubah dan tidak mudah mengalah atau putus asa! Syurga bukan mudah untuk dicapai sbb itu adanya ujian dari Allah sebagai jalan kita untuk menuju ke Syurga-NYA :) Aminnn!

Apa yg lepas jgn kita kesali melainkan untuk membetulkan kembali kesilapan kita. Jadikan setiap yg berlaku sebagai pengajaran dan pengalaman hidup kita. Kadang tak semua org Allah beri ujian yg sama.
Ujian, tanda Allah sayang :)

Isbir! Innallaha ma'ana! Infiru!


Okay! Ke cerita seterusnya. Korang tekan je link blog aku, mesti korang nampak yg blog aku dah lainkan? Hehehehehe. Alhamdulillah! Sempena dah nak muncul tahun baru, wajah blog kita pun bertukar baru jugaklah ^^ Theme/Design yg lama, mmg agak lama jugaklah aku guna tak silap. Huhuhu

*Annyeongg~~~*

Mula aku ingat nak buat theme hitam putih. Konon ghotic gitu. But then rasa mcm takde keceriaan pulak *Mmg tak kena dgn jiwa aku kot* Hahahahaha, tu yg tukar jadi rainbow pulak gitu. Tapi sbb nak jugak ada warna hitam, so backgroundnya hitam putih. Hermmmm :3

Lagi satu, aku cuba untuk edit blog ni bagi nampak lebih matang tapi simple gitu. Hahahaha, yelah. Tahun ni patut tahun last nak rasa muda kot. 2016 dah 20 *even tak cukup umur lagi x3* Hikhik. So, nampak matang dan simple tak? xp

So, apa yg korang rasa bila tgk design baru blog aku ni? >< Aku tau biasa-2 je. Bukan power sgt pun bab-2 editing ni. Hoho. Tapi.. Nak jugaklah tau apa komen korang? Sbb sbnrnya aku sendiri pun rasa mcm ada something yg x kena/perlu diubah/ditambah/ditukar dgn design baru ni. Huhuhuhu. Cerrr bagi cdgn sikittt? :) Boleh kawan-kawan? :D

Thank you! Assalamualaikum! :*

20 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha. Thank you! Header org tolong buatkan pun ><

      Delete
  2. Salam singgah , akak pun dah tukar background blog dari berwarna jadi putin bersih. heheh keep sharing ! moga Allah permudahkan urusan pada 2016 dan tahun seterusnya

    ReplyDelete
  3. Cantik blog fadh. Semalam buka terkejut. Ingatkan salah tekan link. Rupanya betul. Hehehe

    ReplyDelete
  4. comel comel. header pun cute XD keep it up XD maaf tadi guna acc google lain hahaha

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, singgah sini :D :D :D cantik blogg baruu . huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Waalaikummussalam! Thank you! Hehe

      Delete
  6. rupa baru ni lawa gila ni T^T
    saya je yg dah nak masuk tahun baru tapi malas tukar template xp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Biasa je mazni xD Takpeee! Nnti rajin tukarlahhh! ;)))

      Delete
  7. woah, dulu nampak biru je kan? sekarang dah colourful... saya sukaa ♥

    yang paling saya suka ialah cursor akak *sengih* nasib baik akak tak tukar XP

    ReplyDelete
  8. cantikkkkkk blog Fadh yang baruuu rainbow-rainbow gituu. hehe suka suka :D

    ReplyDelete
  9. Comel je blog awak. Btw, salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Thank you! :) Salam perkenalan juga ^^

      Delete