KENAPA FOLLOWERS WIDGET AKU TAK OKAY-OKAY LAGI T^T

Assalamualaikum! Hermmm, kalau siapa yg rajin singgah blog aku mesti perasan yg followers widget aku lama dah tak okay.

Dia keluar benda ni jeeee.

Masalahnya, bila aku edit blog dkt template/html, dan aku preview, nampak je gambar-2 followersnya. Tapiiii bila dkt blog, tak nampak-2. Ghaib pergi manaaaaaaaa T^T

Huarghhhhhhhh! Mcm mana nak betulkan balikk. Mcm-2 tuto dah aku cuba ikut. Tapi tak jadi jugakkk! Apa masalah diaaaaa T^T Sedih arh camniiii :'(((( 

Citernya, skrg ni aku bergantung dkt button follow dkt header tu je lah.

Tapi still, tak syok arh mcm niiiiii! T.T Anyone? Help meeeeeeee!

...................................................................................

Okay, skrg ni dah nak start midtermmmmm! xO Serammmm wehhhhh! Dahlah subjek kali ni banyak gila dlm bahasa arabnya! Ya Allah! Permudahkanlahhh! Semoga aku rajinlah untuk study dan tidak lemah semangat! Hukhuk

Assignment pun banyak lagi tak settle. Entah kenapa sem ni dia mcm cepat gila masa berlalu. Mungkin sebab hujung tahun, byklah cutinya. Jadi kelas pun byklah takde. Huhu. Tau-2 dah week ke 6! Week 7/8 dah kena submit semua asg! Huarghhhhhhhhhh! ><
MINTA MAAF ENTRI YANG TIDAK BAIK UNTUK EMOSI ANDA. ISK ISK ISK TvT
Assalamualaikum!

22 comments:

  1. Kalau xsilap yan,button follow tu limit org blh folo setakat 300 org ja huhu.Adik dh try buang follower widget tu?cer try buang lpastu letak blk kod masalah ke apa ke :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke T^T Huarghhhh! Dah try banyakkkkk kaliiii dah. Tapi tetap jgk tak okay. Tak tau apa masalah dia. Mengada-ngada betul. Hahahahha x'3

      Delete
  2. assalamualaikum w.b.t
    hey ..
    actually dulu pena alami benda yg sma macam ne selepas template baru ne ganti dengan google+ circle ntah apa instead of followers widget. Aku kejap2 tukar template. Kejap guna blogskin which is kena letak html widget instead of add button. if pena guna blogskin laa.. time ne frust jugak bila xdapat cari followers widget untuk blog simple template ne so nasip masih ada simpan html untuk followers widget dalam template blogskin .. so decide untuk add html and paste code followers dalam simple template yg aku guna skrg. Hahahahaha agak rumit penjelasannya if you pena pakai blogskin rasa u faham apa i mksudkan. so skrg ne mmg xkan buang widget tu sebb kot2 nnti payah nak cari.

    why don't you use google add circle macam i guna tu ..
    and one more .. try ask lyssasecret.com

    im just sharing my past xperience ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam :)

      Ouhhh. Hermmmm. Thank you for the advice :D I'll try ><

      Delete
  3. cube check balik coding nyer,, kadang tersilap satu titik pn da jadi error, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu. Tak tau nak cek kat mana lg dah akk T^T

      Delete
  4. saya pergi blogwalking, banyak jugak blog camni. takpe2. sabar, nanti okay la tu :D

    ReplyDelete
  5. tabahlah ye. btw all the best utk semua assignment

    ReplyDelete
  6. tulaa leya pun perasan. blog fadh dengan blog BV widget followers error. leya belum ada jalan penyelesaian. sabar ehh fadh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hukhuk T^T Sedih leyaaaa. Huhuhu. Sabar-2 x'3

      Delete
    2. Keladi..tak pernh alami...tapi..nk menyibuk komen....nk wish...gud luuck utk midtremm tu ya....teringt waktu student dulu...

      Delete
  7. x ok lagi..ksiannya..x cuba ke tukar tmplate baru..kot2 ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah T^T Ni template barulah ni. Tak tau apa masalah dia. Hahaha

      Delete
  8. kak fadh, mungkin boleh guna tuto ni --> http://budaksukavanilla.blogspot.com/2016/01/tutorial-how-to-disable-country.html

    ReplyDelete