Tersenarai dalam Batch 1 : Senarai Pendek Pencarian Blog Terkemas 2015!

(Over pulak x3)

Assalamualaikum! Haaah! Cepat-2! Siapa yg ada join GA Sis OM ni, pergi cek nama korang ada ke tak dlm Senarai Batch 1 ni :) 
Alhamdulillah nama aku ada tersenarai >< Tapi ni baru pemilihan pertama. Ada lagi pemilihan kedua, ketiga dan seterusnya? Jadi tak taulah kan, akan tersenarai ke tdk dlm saringan seterusnya. Huhu... Apa-apa punn, thank you Sis OM sbb nampak kekemasan di blog saya yg tak seberapa ni. (//^,^//)

Tahniah jugak utk yg tersenarai sekali! And best of luck utk Sis OM dlm membuat pilihan! :)
Diriku sedang busy mencari bahan untuk menyiapkan assignmenttt. Wuhuuuuu! (Smpt update blog lg tu TvT)
Byeeee! Assalamualaikum!

12 comments:

  1. Woah you really do have potential to win this thing . Ganbatte . Fighting ! :)

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  2. Takutkan fadh bila kak om buat ceni. berdebar-debar rasa nyaa. hihihi pape pun tahniah dan good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, ha'ah! Deborrrr betull niiii! Huhuhu xD Leya punnn dehhhh!

      Delete
  3. Replies
    1. Thank you! Tp baru peringkat awal je ni. Huhuhu :)

      Delete
  4. Replies
    1. Hihihi, congrats for you too sis! And best of luck jugakkk :D

      Delete
  5. wowoowow tahniah!! ina pun belum tengok lagi.. ni baru nak tengok fuhh berdebar! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, thank you! Sis pun xp Congrats n goodluck! ;)

      Delete
  6. wahh.. tahniahh ! :D
    eh.. Lissa pun ada. hehe

    ReplyDelete