9 Questions From Sarah :)

Assalamualaikum! Okay. Kali ni ada seorang blogger ni teringin nak berkenalan dgn para blogger and i'm one of them :)

Heeee, jom tgk apa soalan-soalannya! Haha

1. Nama panggilan dalam blog.
Fadh/Fadhilah ><

2.Currently studying or working? Kat mana?
Studying at Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS)

3. Paling minat dalam bidang apa?
Paling minat? Tak taulah. Tapi skrg tgh ambil bidang Pengajian Islam which is Quran Sunnah dan Komunikasi. Tapi kalau ikut hati, aku suka bab-2 yg berkait dgn IT. Idk why, tapi aku suka menggodek segala benda yg berkaitan dgn IT. Tu yg suka berblogging x3

4. Suka baca buku/novel genre apa?
Dulu layan jugak novel cinta. Tapi lama-kelamaan bila semakin 'matang' (lol) dah tak minat sgt novel cinta n loves to read Islamic Novels. Fav writer ever HILAL ASYRAF! ^^

5. Paling selalu bukak blog pukul berapa dan hari apa?
Herm.... kalau hujung minggu atau hari cuti mmg rajin gila bukak blog. Tak kisahlah pagi, petang, siang malam kdg-2 lambat gila tidur. Even tak update entri baru, tapi hati ni suka je bukak n tgk blog sendiri. HAHA. Tapi kalau hari biasa/waktu busy/dkt kuis, mmg jrg gaklah bukak. Paling-2 pun 2/3 kali je kot dpt bukak (Line wifi pun nak kena cari dkt kuis tu baru dpt buka T^T)

6. Describe yourself personalities.
Cheerful. Loves to laugh. Talkative.

7. Dah berapa lama/tahun berblogging?
Start August 2011 tak silap. So, almost 5 years already? :D

8. Describe blog 'sarahlalala' dengan ownernya sekali. [sokayy, i want a sincerly from yur heart :)]
Simple and nice blog. Kemas. Cepat je loadingnya. Header pun boleh tahan lawa ;)
Tuannya? Hahaha, tak berapa kenal lagi. Tapi bolehlah kenal-2 kan! ;) Bila baca dari gaya penulisan n a little about you... you looks like someone yg full of yourself (in a good way) but quiet? And of course you love to draw. Hehe

9. Umur tahun 2015?
19 last 15 Dec 2015! ><

Hahahaha. That's all maybe! Assalamualaikum! ;)

4 comments: