Tersenarai dalam Batch 2: Senarai Pendek Pencarian Blog Terkemas 2015!

Assalamualaikum! Heee, alhamdulillah masih tersenarai dlm pencarian blog terkemas sis opi ni! >< Hikhik, goodluck semua!

Btw, aku ada buat segmen baru-2 ni.


So, sesiapa yg tak join lagi tu bolehlah join! xp Hari ni tarikh last tauuuuu!

 KLIK GIF BAWAH NI UNTUK JOIN ><

Then yg last sekaliiiii, kenapa widget follower aku problemmmmmmm? Dia tak keluar apa-2! Ada sesiapa yg pernah melalui perkara yg sama dan tau tak jalan penyelesaiannya??? Huarghhhhhhh T^T
SESIAPA YG NAK FOLLOW BLOG AKU BOLEHLAH FOLLOW GUNA WIDGET FOLLOW DKT ATAS POST TU DULU
PLEASE HELP ME BLOGGER-IANS SEKALIAN :'(((( Assalamualaikum!

14 comments:

  1. wahh tahniah..:) all the best ^^ huhu saya pernah jd cam awak follower xmuncul tension kalau join ga ke segmen nk folo orang susah lagi stress kalau folo blog sponsor tak dak widget button folo tu aihhh >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu, thank you! :) Goodluck jugakkk! Hahh, tu lah T^T Stressssss.

      Delete
  2. hehe..congratss..
    widget problem tu ce try tekan dekat gambar kertas dekat sebelah link dgn refresh button dekat atas browser tu. nanti akan keluar cookies. tekan dekat yg dilinekan warna biru tu dia tulis 'random nmber' from this sit.Nanti keluar popup cookise set by this page dekat tgh browser. Lepas tu tekan remove, remove remove smpai dah kosong. Done, buka tab baru..huhu..harap lah faham.. Ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouhhhh, thank you! Nnti nak cuba try! Huhu ><

      Delete
  3. tahniah kak, semoga menjadi pemenang :3

    ReplyDelete
  4. wahh ada harapan ni. semoga terpilih :D

    ReplyDelete