Yeay! Alhamdulillah!

Assalamualaikum semuaaa! Ingat lagi tak yg aku ada join Segmen: Menang Header Daripada Aisyhah Nyais. Huhuhuhu, alhamdulillah rezeki berpihak kepada ku. >< Mmg teringin sgtlah menang headerkan! Dah kita ni bukannya pandai buat header lawa-2 pun. Huhuhuhu. Dah-2 tu pulak, tgk Aisyhah punya header bukan main lawa n kreatif. So, teringinlah nak menang! Dpt pulak! Mana tak happykannnn! Huhuhuhu. 
Hohoho, banyak kali kau tau tak cek nama dkt senarai peserta. Kot-2 bkn nombor aku kan. Tak percaya woiii! Rezekiii, alhamdulillah! >< Tahniah jgk utk pemenang yg lain! ;)

Dan sbnrnya ingat nak buat surpriselah nnti lps habis GA Sis OM, naklah edit blog bg jd rupa baru sikit then tukar kepada header yg Aisyhah dah editkan. Tp sbb Aisyhah dah update entri Portfolio : Hadiah menang header dari Aisyhah Nyais dia dulu n post gmbr-2 header yg dia dah edit utk para pemenang, so x berapa nak surprise sgtlah. Hahahahha. (That's why aku terus update 'appreciation entry' ni. Huhu)

But, its okayyyy! Thank you so much Aisyhah sbb rajin melayan kerenah akk nak header mcm ni mcm tu, dan berjaya buat header yg cantik! ;) Aisyhah pun ada buat tempahan edit blog tauu! So, siapa yg nak tempah edit blog dkt dia bolehlahhh ;) Seronok berurusan dgn dia! ^^
(Segan pulak ada gmbr kita dlm tu. Muahahahahaha xD)

Nantikan kemunculan header tu terang-2 sebesar-besar alam bila korg bukak blog aku nnti! Tapi lps aku edit bloglah okayyyyy! Hahahahahaah! Thank you once again ecah! :*

Bye! Assalamualaikum! xoxo ><

15 comments:

  1. Wah ada special entry untuk ecah. hihihi. btw tahniah sis. semoga gembira dengan header ecah bagi tu ;P

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. HEHEHEHHEHE. Alhamdulillah rezeki >< Btw, at least qila kreatif edit headerrr! Huhuhu

      Delete
  3. Wahhh tahniah fadh,cantek header baru hihi :D

    ReplyDelete
  4. tahniahh. untung dapat header free lawa pulak tu :)

    ReplyDelete
  5. tahniahh..lawanya heaer baru tuhhh..jeless nih.. hihi :)

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini dik...Alhamdulillh dan tahniah dik...

    ReplyDelete