Tough Weeks T^T

Assalamualaikum! Lama tak update rasa. Nak blogwalking pun susah sbb internet slow. Huhuhu... Minta maaf kawan-kawan yang singgah ke blog aku dan lambat aku membalas kunjungan atau komennya. Nak usha update psl GA-2 yg aku join pun tak sempat! Hahahahaha....

Lagi-2 sekarang ni tgh busy life sgt-2 dgn asg yg kena hantar dlm masa terdekat secara serentak semuanya T^T Stressssss. MasyaAllah... Subjek banyak, asg kertas kerja, video jgn ckplah. Berlambak nak kena buat. Dah tu nak ready utk midterm pulak. Entah ready ke tidak. *Tulah, tak ulangkaji terus lps belajar dlm kelas T^T*

Banyak weh nak kena siapkan. Serious, sem 2 ni rasa skjp je. Pejam celik pejam celik dah nak midterm. Dah nak cuti midsem, dah nak dkt finalllll! Belum cerita lagi, blur-2 nak siapkan asg. *Sbb dlm BA* Tambah lagi kalau ada prob dgn ahli grup. Allah... Berilah aku kekuatan dan kesabaran. Be tough Fadhi. InsyaAllah kau boleh lalui cabaran ni. 
Allah takkan susahkan hambanya melainkan sbb dia mampu :’)
Masa tidak menunggu kita, tapi kita yang perlu mengejarnya.  
“Demi masa! Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian. Kecuali orang-2 yang beriman dan beramal soleh, dan mereka pula berpesan-pesan dengan kebenaran serta berpesan-pesan dengan sabar.” (Al-asr)
Serious, rasa nak nangissssssssss :’((((((((( Tahan je ni. Huarghhhhhhhhh! Assalamualaikum ><

9 comments:

  1. banyaknya benda yg akak nk kena siapkan. faham perasaan tu. mesti tak cukup tidur kan? T__T
    semoga dipermudahkan urusan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhuhu, agaklah T^T Thank you Mazni! ><

      Delete
  2. All the best Kak Fadh. Dont give up yet ^^ hehe

    ReplyDelete
  3. shawal singgah sini ye.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2015/12/pencarian-sponsor-giveaway-welcome-2016.html

    ReplyDelete
  4. HAPPY NEW YEAR :) http://gadissukamakan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. SALAM , semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete